Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mayonaise recept
Mayonaise recept

Mayonaise


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voeg alle ingredienten met uitzondering van de olie in een kom of bekken. Voeg langzaam al roerend met een garde de olie toe zodat deze goed kan worden opgenomen door de ingredienten. Voeg naar smaak nog evt wat zout, peper of mosterd toe. Tip: Eventueel extra smaakmakers zijn creme fraiche, yoghurt of een beetje kerriepoeder. Hiermee kunt u eindeloos varieren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mayonaise recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven