Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nuoc mam cham (Vietnamese dipsaus van vissaus) recept
Nuoc mam cham (Vietnamese dipsaus van vissaus) recept

Nuoc mam cham (Vietnamese dipsaus van vissaus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Als je gedroogde chilivlokken gebruikt, week deze dan ca. 2 minuten in een kom met de azijn. (Ik gebruik zelf liever fijngehakte verse pepers). Voeg de vissaus, het limoensap, de wortel, knoflook en suiker toe. Roer ongeveer 4 deciliter warm water door de saus totdat de suiker is opgelost. Serveer de saus op kamertemperatuur. Wat er over blijft van de saus: in de koelkast bewaren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit nuoc mam cham (vietnamese dipsaus van vissaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven