Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Piccalilly


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bloemkool in kleine roosjes.
Snijd de wortel, radijs, augurken en rode peper fijn.
Wrijf het mosterdzaad in een vijzel fijn en roer alle specerijen en de olijfolie door elkaar.
Breng de azijn met suiker aan de kook en roer door het specerijenmengsel.
Breng aan de kook en laat circa 5 minuten doorkoken.
Voeg de bloemkool, wortel, radijs en peper toe, breng opnieuw aan de kook en laat circa 5 minuten doorkoken.
Voeg de augurken en zilveruitjes toe en kook circa 5 minuten mee.
Schep met een schuimspaan de groenten uit de pan.
Roer in een kommetje de ma´zena aan met het kookvocht en bind de rest van het vocht met ma´zena.
Voeg de groenten weer toe en roer alles goed door.
Verdeel de piccalilly in de jampotten en laat ze afkoelen voor ze gesloten worden.
Bewaar de gesloten potten in de koeling.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit piccalilly recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven