Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Piri-Pirisaus recept
Piri-Pirisaus recept

Piri-Pirisaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf knoflook, zeezout, paprikapoeder en lomboks fijn. Doe deze massa in een afsluitbare jampot tezamen met olijfolie en azijn en schud deze krachtig. Zet de pot een paar dagen in de koelkast om de kruiden goed in te laten trekken. Piri-pirisaus is in de koelkast een maand te bewaren. Lekker bij nasi goreng en om te verwerken in vlees-en kipmarinades.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit piri-pirisaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven