Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Robert-saus recept
Robert-saus recept

Robert-saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak voor de robert-saus 1/2 liter Spaanse-saus. Hak de ui fijn en fruit deze in een koekenpan op matig vuur in de boter goudbruin. Roer er de bouillon en de Spaanse-saus door. Laat de saus op laag vuur in 10 minuten iets inkoken en wrijf het door de zeef. Roer de mosterd los met de suiker en witte wijn. Schenk het mengsel door de saus. Verwarm de saus en breng het op smaak met zout en peper. Lekker met tam konijn - gehakt - hamburger - varkensvlees - kalfsvlees - rundvlees.

Allergenen Informatie

Voor dit robert-saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven