Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Robertha-made tomatensaus recept
Robertha-made tomatensaus recept

Robertha-made tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de ui. Schil de wortel met een dunschiller, snijd hem in dunne plakjes. Snijd de bleekselderij in dunne boogjes. Vehit 2 eetlepels olijfolie en fruit de ui glazig, strooi de bruine suiker erover en laat dit smelten, voeg winterwortel en bleekselderij toe en roerbak 2 minuten. Voeg de tomaten met sap,knoflook en laurierblad toe en stoof de saus afgedekt 1 uur, roer af en toe, verwijder het laurierblad en pureer de saus met een staafmixer of blender. Breng op smaak met zout en peper en voeg een scheut "vergine" olijfolie toe.

Allergenen Informatie

Voor dit robertha-made tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven