Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vleessous met structuren recept
Vleessous met structuren recept

Vleessous met structuren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Knip de varkensreepjes in kleinere reepjes. De sjalotten pellen en in een klein beetje ganzenvet smoren Het klein gehakte teentje knoflook er bij en dan in deze uiige mix de varkensreepjes aanbraden. Theelepel gehakte red peppers toevoegen. Afblussen met een scheut Saké en een scheut terry yaky saus, eventueel iets vocht bij vullen met witte wijn. Deksel op de pan en het geheel 1 tot 1˝ uur laten pruttelen op een laag vuurtje. Na een uurtje de in kleine plakjes gesneden champignons (steel verwijderen hoed doormidden en dan plakjes) toevoegen. Vlak voor het op dienen (als het vlees gaar is). De fijngehakte lente uitjes en de hete kruiden en zout naar smaak toevoegen, proeven en dan de room er bij. Even goed doorkoken en met een weinig bloem uit de zeef wat indikken naar behoefte.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vleessous met structuren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Vleessous met structuren heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

  • Stroganoffsaus woord niet op deze wijze gemaakt, ik geef hierbij het recept de mensen zullen mij gelijk geven al zij het hebben gemaakt. 1. pak gesneden uien 2. een paprica 3. een door champions... Lees reactie
    P.S. gaf dit recept op 21 september 2012 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven