Vleessous met structuren

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Knip de in kleinere reepjes.
  2. De pellen en in een klein beetje ganzenvet smoren Het klein gehakte teentje er bij en dan in deze uiige mix de aanbraden.
  3. Theelepel gehakte red peppers toevoegen.
  4. Afblussen met een scheut Saké en een scheut terry yaky saus, eventueel iets vocht bij vullen met witte wijn.
  5. Deksel op de pan en het geheel 1 tot 1½ uur laten pruttelen op een laag vuurtje.
  6. Na een uurtje de in kleine plakjes gesneden (steel verwijderen hoed doormidden en dan plakjes) toevoegen.
  7. Vlak voor het op dienen (als het vlees gaar is).
  8. De fijngehakte en de hete en naar smaak toevoegen, proeven en dan de room er bij.
  9. Even goed doorkoken en met een weinig uit de zeef wat indikken naar behoefte.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kookroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kookroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Vleessous met structuren heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Stroganoffsaus woord niet op deze wijze gemaakt, ik geef hierbij het recept de mensen zullen mij gelijk geven al zij het hebben gemaakt. 1. pak gesneden uien 2. een paprica 3. een door champions... Lees reactie
P.S. 21 september 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
160 kcal
8%640 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
29 g.
11%116 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vleessous met structuren