Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witte saus met morilles recept
Witte saus met morilles recept

Witte saus met morilles


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Laat de morilles 2 uren wellen in de kippenbouillon. Haal ze uit de bouillon en laat ze goed uitlekken.
Fruit in een sauteuse de sjalotjes glazig in de roomboter. Voeg de morilles toe en laat ze onder voortdurend roeren zeker 5 minuten lekker smoren. Afblussen met de cognac.
Voeg de slagroom toe en kook in tot 150 cc. Voeg als laatste de truffeltapenade toe.

Allergenen Informatie

Voor dit witte saus met morilles recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Witte saus met morilles heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Morille is een sponsachtig type zakjeszwam. Bekende soorten morieljes zijn Morchella deliciosa, Morchella esculenta (de gewone morielje), Morchella elata, Morchella semilibera en Morchella vulgaris. D... Lees reactie
    Jaccor gaf dit recept op 7 april 2015 5 uit 5 sterren
  • Ik wil graag weten wat morilles zijn. Dank je wel.
    Ria gaf dit recept op 7 april 2015 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven