Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lenteslaatje van witte en groene asperges en gebakken scampi recept
Lenteslaatje van witte en groene asperges en gebakken scampi recept

Lenteslaatje van witte en groene asperges en gebakken scampi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de sampi's ontdooien in koud water. Pel ze en verwijder het darmkanaal. Schil de witte asperges. Breek het harde onderste deel af en snijd bij. Van de groene asperges wordt alleen het harde einde verwijderd. Snij de asperges in schuine stukken (4 5 cm). Bestuif de scampi's met wat kruidenbloem (bloem, peper en zout, cayenne). Bak de scampi's en de asperges ( wok) Besprenkel af en toe met wat citroensap. Kruis met peper, zout en nootmuskaat. Leg er tegen het einde van de gaartijd de gehalveerde kerstomaatjes bij. Verdeel scampi's, asperges en tomaatjes over diepe bordjes. Strooi er broodcroutons en pijnboompitten over en versier met enkele takjes platte peterselie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lenteslaatje van witte en groene asperges en gebakken scampi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven