Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Surinaamse kip met zuurkool recept
Surinaamse kip met zuurkool recept

Surinaamse kip met zuurkool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kippendrumsticks in olie bakken tot ze licht bruin zijn. Uien en knoflook even in olie aanbakken. Tomaat, maggiblokje, peper en ketjap er bij doen en ook even bakken. Zuurkool, aardappels, tomatenpuree en kippendrumsticks bij het uien- en tomaatmengsel doen. Wat water toevoegen en ongeveer 15 minuten stoven. Proeven en eventueel wat zout en peper toevoegen.

Serveersuggesties

Eten met rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit surinaamse kip met zuurkool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven