Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Winter ribstuk recept
Winter ribstuk recept

Winter ribstuk


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aan beide zijden de ribstuk aanbraden in de vloeibare boter. Daarna op de bovenliggende zijde de vleeskruiden strooien. Vervolgens de kruidnagels, knoflook, laurierblaadjes, bouillon en de rode wijn toevoegen. Deksel op de pan en 1,5 uur laten sudderen. De sneetjes ontbijtkoek in stukken verdelen en toevoegen. Daarna nog een 1/2 uurtje laten sudderen. In het laatste 1/2 uur een paar keer het vlees omkeren en het braadvocht doorroeren.

Allergenen Informatie

Voor dit winter ribstuk recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven