Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Karnemelksorbet (ijs) recept
Karnemelksorbet (ijs) recept

Karnemelksorbet (ijs)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de suiker in een pan en voeg er het water aan toe. Breng het mengsel langzaam aan de kook en laat de suiker oplossen. Schep het schuim eraf en laat de suikerstroop afkoelen. Roer er de karnemelk door. Doe de massa in bakjes of ijslaatjes en zet deze in de vriezer (op de koudste stand). Laat de massa in 3 tot 4 uur tot sorbetijs bevriezen. Schep de massa af en toe met een vork om.

Allergenen Informatie

Voor dit karnemelksorbet (ijs) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven