Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Basisrecept truffels recept
Basisrecept truffels recept

Basisrecept truffels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Een kom in een pan met kokend water zetten. De chocolade boven de kom in stukjes breken, de boter toevoegen en de chocolade laten smelten. 1 voor 1 de eidooiers en de poedersuiker erdoor roeren. Het mengsel 2 uur in de koelkast laten opstijven. Ca. 16 balletjes vormen en koel bewaren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit basisrecept truffels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Basisrecept truffels heeft een gemiddelde waardering gekregen van 2 / 10 in 1 recensie

  • Waarom doe je er eidooiers door en verwerkje die niet eerst tot een room. door ze met melk warm te maken en lobberig en daarna pas opkloppen in de boter? als je rouwe eieren gebruikt kan dit gevo... Lees reactie
    Henny57 gaf dit recept op 1 januari 2008 1 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven