Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ecuadoriaanse Kaaspasteitjes (Empanadas) recept
Ecuadoriaanse Kaaspasteitjes (Empanadas) recept

Ecuadoriaanse Kaaspasteitjes (Empanadas)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Mix in een beslagkom de bloem, boter, eieren, 1 eierdooier, zout, suiker, citroensap en slagroom. Kneed dit goed door en maak er een bal van. Bedek deze met een schone theedoek gedurende 10 a 15 minuten. Kneed balletjes en maak er een cirkel van met de deegroller. Als je dit op een plastic zakje doet, dan plakt het niet zo. Stop twee kleine blokjes kaas in het midden en vouw de cirkel dubbel en goed dicht. Klop het eigeel op en smeer het op de bovenkant van het pasteitje. Bestrooi het met wat suiker. Stop het gedurende 8.5 minuten in de oven op 350 graden C. Je kunt er ong. 10 pasteitjes van maken. Tip: Lekker met een bakje koffie erbij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ecuadoriaanse kaaspasteitjes (empanadas) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven