Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebrande amandelen recept
Gebrande amandelen recept

Gebrande amandelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg twee vorken in de buurt neer. Koekenpan met antiaanbaklaag warm laten worden. Water in de koekenpan doen samen met de suiker, vanillesuiker en kaneel. Breng langzaam aan de kook. Voeg nu de amandelen toe en roer terwijl de massa aan het koken is. De suiker gaat op een gegeven moment drogen en wordt "kruimelig". Belangrijk: blijf roeren! Tot de suiker weer gaat smelten en je er draden van kunt trekken. Stort nu de amandelen op een met boter ingevet bakblik en trek meteen met twee vorken de amandelen uit elkaar zodat het niet één samen gekleefde grote homp blijft. Laat afkoelen op het bakblik.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gebrande amandelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven