Gebrande amandelen
- Herkomst Nederland
- Categorie Snacks
- Bereiden
- Kookboek van Micha1
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
Bereidingswijze
- Leg twee vorken in de buurt neer.
- Koekenpan met antiaanbaklaag warm laten worden.
- in de koekenpan doen samen met de , en .
- Breng langzaam aan de kook.
- Voeg nu de toe en roer terwijl de massa aan het koken is.
- De gaat op een gegeven moment drogen en wordt "kruimelig".
- Belangrijk:
- blijf roeren!
- Tot de weer gaat smelten en je er draden van kunt trekken.
- Stort nu de op een met boter ingevet bakblik en trek meteen met twee vorken de uit elkaar zodat het niet één samen gekleefde grote homp blijft.
- Laat afkoelen op het bakblik.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter om in te vetten kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter om in te vetten
- Geen overeenkomsten gevonden.
- amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter om in te vetten is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 628 kcal | 31% | 2512 kcal |
Vetten | 27 g. | 39% | 108 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 68 g. | 26% | 272 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 12 g. | 13% | 48 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |