Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaanse churros met een vleugje kaneel recept
Spaanse churros met een vleugje kaneel recept

Spaanse churros met een vleugje kaneel


Ingrediënten


8

Bereidingswijze


Verhit in een pan de 300 milliliter water. Voeg ook de suiker, boter en 2 mespuntjes zout toe. Als de boter gesmolten is, voeg dan in een keer de bloem erbij. Roer net zo lang door tot het deeg van de pan loslaat en een bal vormt.
Neem daarna de pan van het vuur en voeg de kaneel en een voor een de eieren toe. Roer het goed door tot er een glad beslag is ontstaan. Leg het opzij en laat het even afkoelen.
Verhit in een ruime pan de frituurolie tot 180 graden C. Schep daarna het beslag in een spuitzak en spuit op een stuk bakpapier reepjes beslag van ongeveer 10 cm lang. Laat ze voorzichtig per 5 stuks in de hete olie glijden.
Bak ze bruin in ongeveer 5 minuten.
Haal ze er vervolgens uit met een schuimspaan en laat goed uitlekken op keukenpapier.
Bestrooi tenslotte voor het serveren met poedersuiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaanse churros met een vleugje kaneel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Spaanse churros met een vleugje kaneel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.7 / 10 in 3 recensies

  • Volgens mij zijn ze heel lekker ik ga ze nu maken.
    Madelief gaf dit recept op 27 februari 2013 5 uit 5 sterren
  • Mmmmm lekker hoor we hebben gesmuld. Best wel vet, maar dat was het waard, het was super lekker. Ik ga het zeker vaker maken, bedankt.
    Bezoeker gaf dit recept op 13 januari 2013 4 uit 5 sterren
  • Lekker, ik maakte het vaak vroeger en wilde het weer doen maar was het recept kwijt. Het is niet zo goed als de mijne, maar wel lekker!
    Silly gaf dit recept op 13 januari 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven