Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomaten- champignontoast recept
Tomaten- champignontoast recept

Tomaten- champignontoast


Ingrediënten


Bereidingswijze


De champignons schoonmaken en in plakjes snijden. De boter in de pan laten smelten en deze 10 min. laten stoven. De ma´zena met wat water aanlengen en hiermee het kookvocht binden. De pan van het vuur nemen en de room erdoor roeren. Op smaak brengen met peper en zout. De sneetjes brood roosteren. Nadien het champignonmengsel erover verdelen, daarop de sneetjes ham en dunne tomatenplakjes. Daarbovenop een plakje kaas. Onder een voorverwarmde grill schuiven en zo lang laten gratineren tot de kaas gesmolten is. Op het bord serveren en bestrooien met de bieslook of de peterselie. Is heel lekker en vlug klaar, smakelijk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomaten- champignontoast recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven