Tomaten- champignontoast
- Herkomst Nederland
- Categorie Snacks
- Bereiden
- Kookboek van smullerke
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- De schoonmaken en in plakjes snijden.
- De in de pan laten smelten en deze 10 min.
- laten stoven.
- De maïzena met wat water aanlengen en hiermee het kookvocht binden.
- De pan van het vuur nemen en de erdoor roeren.
- Op smaak brengen met .
- De sneetjes roosteren.
- Nadien het champignonmengsel erover verdelen, daarop de sneetjes en dunne tomatenplakjes.
- Daarbovenop een plakje .
- Onder een voorverwarmde grill schuiven en zo lang laten gratineren tot de gesmolten is.
- Op het bord serveren en bestrooien met de of de peterselie.
- Is heel lekker en vlug klaar, smakelijk.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in brood
- boter, brood, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, room, kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter, room, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in peper en zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 633 kcal | 31% | 1266 kcal |
Vetten | 12 g. | 17% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 41 g. | 16% | 82 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |