Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vegetarische worstenbroodjes recept
Vegetarische worstenbroodjes recept

Vegetarische worstenbroodjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm en marineer de worstjes in een steelpannetje met een bodempje shoyu. Laat dit een minuut of tien sudderen. Leg ondertussen evenveel plakjes bladerdeeg te ontdooien op een bakplaat. Snijd evenveel afbakpistoletjes doormidden. Snijd de gemarineerde worstjes in de lengte doormidden en leg ze tussen de broodjes, steeds twee halfjes naast elkaar. De broodhelften gaan weer op elkaar en worden zo goed als het je lukt in de ontdooide bladerdeeg gepakt. Tip: Leg de broodjes diagonaalsgewijs op hete bladerdeeg en rek eerst voorzichtig de twee hoekjes over de punten van de broodjes heen. Vouw dan de andere punten daar overheen en plak het geheel aan elkaar. In de oven en afbakken maar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vegetarische worstenbroodjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Vegetarische worstenbroodjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Veganistisch saucijzen broodje Bladerdeeg van Moin (vegan) dan gewoon een uitje fruiten daarbij het vegetarisch gehakt dan een klein scheutje zoet ketjap en naar smaak plantaardige juspoeder en geh... Lees reactie
    Bezoeker gaf dit recept op 3 oktober 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven