Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Caesarsalade-wraps voor buffet recept
Caesarsalade-wraps voor buffet recept

Caesarsalade-wraps voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de kipfilets schoon en dep ze droog. Bak ze in hete olie ca. 5 minuten aan iedere kant. Breng ze op smaak met zout en peper en laat afkoelen.
Was de bieslook en snijd hem fijn. Pel de knoflook en pers hem uit.
Rasp de schil van een 1/2 citroen. meng de bieslook, de knoflook en de citroenrasp met de slasaus en de yoghurt. Breng de saus op smaak met zout en peper.
Snijd het geroosterde brood in blokjes. Rooster deze in de hete olie en laat afkoelen. Was de sla en snijd hem in dunne reepjes.
Halveer de kipfilets over de lengte en snijd in dunne plakjes. Meng de toast, de sla en de kip met de parmezaan en de saus (op 8 eetlepels na)
Bestrijk iedere wrap met 1 eetlepel saus en doe er wat ceasarsalad op.
Laat rondom een randje vrij.
Rol de wraps op en snijd ze schuin doormidden. Wikkel ze in vetvrij papier en bind ze vast met keukengaren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit caesarsalade-wraps voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven