Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cantharellen-kipfiletschotel recept
Cantharellen-kipfiletschotel recept

Cantharellen-kipfiletschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de cantharellen schoon. Maak de bosui schoon en snijd hem in ringen. Dep de kipfilets droog. Breng op smaak met zout en peper. Verhit de olie in een pan. Bak de kipfilet hierin porties ca. 4 minuten aan elke kant. Neem het vlees uit de pan en leg het in een grote platte ovenschaal of een bakblik. Bak de cantharellen en de bosui aan in het braadvet en verdeel het over het vlees. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Roer 500 milliliter water door de mix van de holladaisesaus. Voeg de slagroom toe en breng het geheel alroerende aan de kook. Neem de pan van het vuur en roer de boter er doorheen. Verdeel de saus over de kipfilets. Bestrooi met de kaas en gratineer de schotel 22.5 minuten in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cantharellen-kipfiletschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven