Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cappucinocrème recept
Cappucinocrème recept

Cappucinocrème


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schaaf met een dunschiller wat chocoladekrullen en zet ze in de koelkast. Hak de rest van de chocolade. Roer de puddingpoeder glad met 8 eetlepels melk en de suiker. Breng de rest van de melk aan de kook (onder regelmatig roeren) met de gehakte chocolade en de espresso. Roer het aangemaakte puddingpoeder erdoor en breng al roerend aan de kook, laat 1 minuut zachtjes doorkoken Schenk de pudding in een grote schaal en laat afkoelen. Roer af en toe om velvorming te voorkomen. Klop de slagroom stijf en roer door de pudding. Dek de schaal af en zet hem tot gebruik in de koelkast. Garneer met het chocoladeschaafsel

Allergenen Informatie

Voor dit cappucinocrème recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven