Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kersenmuffins voor de brunch recept
Kersenmuffins voor de brunch recept

Kersenmuffins voor de brunch


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden, Vet een muffinvorm met 12 holtes in.
Smelt de boter en laat hem even afkoelen. Klop in een ruime kom de roomkaas en de suiker doorelkaar. Klop de eieren er 1 voor 1 door en vervolgens de gesmolten boter.
Meng in een kom het zelfrijzend bakmeel met de gekonfijte kersen en spatel dit mengsel voorzichtig door de kaas-ei- massa. Vul de holtes voor 2/3 met het beslag en bak de muffins in 13.5 minuten goudbruin in de oven. Haal de vorm uit de oven en laat de muffins afkoelen op een taartrooster. Bestrooi ze met poedersuiker. Serveer warm of koud.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kersenmuffins voor de brunch recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven