Gebakken ei op z'n Amerikaans voor de brunch
- Herkomst Verenigde_staten
- Categorie Speciale gelegenheden
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
Bereidingswijze
- Smelt de in een pannetje met dikke bodem en roer de erdoor.
- Bak het mengsel zachtjes alroerend ca. 1 minuut.
- De moet even bakken om de bloemsmaak weg te krijgen.
Schenk er geleidelijk al roerende de erbij en blijf roeren tot je een dik sausje hebt. - Voeg direct de spinazie in porties toe en roer goed tot de spinazie geslonken is.
- Breng op smaak met zout, peper en .
- Zet de spinazie even apart (warm houden)
Snijd ondertussen de bagels open en rooster de bagelhelften in een broodrooster goudbruin. - Verhit gelijktijdig een klont in een ruime koekenpan en bak hierin 4 spiegeleitjes.
Verdeel de bagelhelften over de borden, beleg met een plak ham, verdeel er de spinazie over en vervolgens de spiegeleitjes. - Bestrooi met zout en peper (een kwestie van snel werken zodat alles lekker warm blijft).
Ook lekker om te maken
-
Recept
Bladerdeegbakjes met gerookte zalm en geitenkaas voor brunch430m
-
Recept
Pancakes met appelcompote en kaneelmascarpone voor de brunch420m
-
Recept
Kersenmuffins voor de brunch420m
-
Recept
Eieren in hamcupjes voor brunch415m
-
Recept
Spinaziequiches met brie voor buffet41u15m
-
Recept
Spinazieflensjes met feta voor buffet41u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 106 kcal | 5% | 424 kcal |
Vetten | 6 g. | 9% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |