Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hertenbiefstuk met portjus recept
Hertenbiefstuk met portjus recept

Hertenbiefstuk met portjus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de biefstukken met zout en peper. Verhit de vloeibare margarine en bak het vlees 2.5 minuten aan elke kant. Schep de biefstukken uit de pan, houd ze warm en laat ze even rusten. Blus het bakvet af met de port, giet de fond en bouillon erbij en laat alles iets inkoken. Schep de tijm erdoor. Serveer de biefstukken met de jus. Lekker met cranberrycompote en broccoliroosjes met geroosterde hazelnoten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hertenbiefstuk met portjus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven