Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kersttulband recept
Kersttulband recept

Kersttulband


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de cakemeel met de suiker, de vanillesuiker en de boter in een kom en mix het goed door. Voeg daarna 1 voor 1 de eieren toe en mix het geheel tot een glad en klontvrij beslag. Snij de Abrikozen in kleine stukjes en roer die met de rozijnen en het zout met een spatel door het beslag. Vet de tulband vorm in en bestrooi de vorm met beschuitkruimels (daardoor komt de kersttulband beter uit zijn vorm). Zet daarna de oven aan op 170*C (Heteluchtoven) en vul de vorm met het beslag. Zet het beslag in de oven (ongeveer 50 minuten). Bestrooi het met poedersuiker en smullen maar!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kersttulband recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kersttulband heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • De abrikozenstukjes zijn allemaal naar onder gezakt dat is wel jammer ze zitten dus niet meer verspreid door het deeg. Ik heb een elektrische oven en heb dus even opgezocht op hoeveel graden ik hem mo... Lees reactie
    Yannick gaf dit recept op 23 december 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven