Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tartaar van ossenhaas recept
Tartaar van ossenhaas recept

Tartaar van ossenhaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de ossenhaas met het sjalotje, de pijnboompitten en de truffelmayonaise.
Breng op smaak met zout en peperen vul her 4 ronde garneerringen van 5 cm doorsnede mee. Plaats op 4 borden en verwijder de ringen.
Drapeer op iedere tartaar een rozetje serranoham. Besprenkel de rucola met wat olie en leg er een plukje van op de ham.
Meng de truffelolie met de tapenade van truffelpaddenstoelen en druppel dit om de tartaartjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tartaar van ossenhaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven