Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Konijn met dragon mosterdsaus recept
Konijn met dragon mosterdsaus recept

Konijn met dragon mosterdsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Konijnenbouten afspoelen, droogdeppen met keukenpapier, bestrooien met zout en peper en bestrijken met 2 eetlepels mosterd. Boter verhitten in een braadpan, de bouten dicht schroeien (niet allemaal tegelijk) en uit de pan nemen. Stukken sjalot fruiten in de boter en wijn, gevogeltefond, rest van de mosterd en dragon toevoegen en aan de kook brengen. Konijnenbouten terug in de pan doen en 1,5 uur laten stoven. Gedeelte van het kookvocht laten inkoken en room culinair hierdoor roeren. Even laten inkoken en op smaak brengen met zout en peper en mosterd. Eventueel binden met beurre manie, serveren bij de konijnenbouten en garneren met blaadjes verse dragon.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit konijn met dragon mosterdsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven