Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rozijnen-notenbrokjes recept
Rozijnen-notenbrokjes recept

Rozijnen-notenbrokjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng rozijnen, hazelnoten en praline in een kom. Smelt 425 gram chocolade aubain-marie en roer de chocolade door het notenmengsel. Vorm dan brokjes door een theelepel van het chocolademengsel met de achterkant van een andere theelepel op bakpapier te duwen. Laat de brokjes 1 uur opstijven op een koele plek. Smelt 375 gram chocolade au bain-marie. Doop de chocoladebrokjes met een tweetandige vork in de chocolade. Laat de overtollige chocolade afdruipen en leg de brokjes op bakpapier. Laat ze hard worden.

Allergenen Informatie

Voor dit rozijnen-notenbrokjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven