Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tartaartje van wilde zalm met spaghetti van sliertasperge recept
Tartaartje van wilde zalm met spaghetti van sliertasperge recept

Tartaartje van wilde zalm met spaghetti van sliertasperge


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de asperges en snijd deze in dunne plakjes over de lengte. Roerbak deze heel kort in wat olijfolie, zodat ze nog knapperig zijn en breng op smaak met druppels truffelolie, zeezout en gemalen zwarte peper. Meng alle ingrediŽnten voor de mosterdmayonaise door elkaar. Snijd de wilde zalm ragfijn en meng er een beetje olijfolie door. Bak de kwarteleitjes in een poffertjespan en was de roquette en de frisee sla. Gebruik een ring om het gerecht op te maken, begin met de roergebakken asperge, daarop de tartaar van wilde zalm. Garneer vervolgens met de sla, het kwarteleitje en de mosterdmayonaise.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tartaartje van wilde zalm met spaghetti van sliertasperge recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven