Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade borstplaat recept
Chocolade borstplaat recept

Chocolade borstplaat


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Bekleed de bakplaat met bakpapier. Vet metalen uitsteekvormpjes goed in met olie en leg ze op de bakplaat. Roer in een pan met dikke bodem de cacao door de suiker en voeg 3 eetlepels en de slagroom toe. Breng het mengsel al roerende aan de kook en laat het 5 minuten zachtjes doorkoken. Laat voorzichtig een druppel van het mengsel in een glas koud water vallen. Als de druppel hard wordt is het mengsel klaar. Neem de pan van het vuur, roer het mengsel goed door en schenk het in de vormpjes. Laat de figuurtjes 20 minuten opstijven. Plaats de vormpjes op de zijkant nog in 30 minuten verder opstijven. Verwijder de vormpjes voorzichtig zonder de figuurtjes te breken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chocolade borstplaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven