Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Taart van sint maken recept
Taart van sint maken recept

Taart van sint maken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Eieren en de suiker luchtig en stevig kloppen, zodat er van de garde sporen achterblijven in het beslag. De bloem er bij lepelen en met een houten lepel door het eiermengsel luchtig roeren. Dit in een springvorm 24 cm, met op de bodem papier, schenken. Afbakken op 180 graden C. in 20 minuten. Ondertussen de botercreme zeer luchtig kloppen. Eventueel de beslagkom in heet water zetten, zodat de boter iets zachter wordt. Taart horizontaal middendoor snijden. Bovenzijde even er van af halen. Creme voor de helft op de onderzijde verdelen. Bovenzijde er weer op leggen. Iets aandrukken. De zijkanten aanstrijken met de creme. De bovenzijde glad strijken. De rest van de creme in een spuitzak doen. Nu de taart eerst even aan de onderzijde van de zijkant met hagelslag aanzetten. Daarna rozetten aan de rand op spuiten. Dan in het midden de mijter van Sint spuiten. In de mijter wat rode jam in laten lopen. De speculaaspopjes half door snijden. Deze tenslotte in de rozetten steken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit taart van sint maken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven