Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wortelgebakjes recept
Wortelgebakjes recept

Wortelgebakjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Smelt op laag vuur de boter en roer de suiker en honing erdoor tot een gladde massa. Klop de eieren erdoor. Zeef het bakmeel erboven en roer het tot een dik beslag. Rasp de worteltjes en schep ze door het beslag. Lepel het beslag in een ingevette bakvorm van 20 x 30 cm. Bak de taart in 50 minuten gaar. Laat de taart buiten de oven 15 minuten afkoelen. Roer de roomkaas met limoensap en poedersuiker tot een romige creme en bestrijk de taart ermee. Snijd de taart in 12 wortelgebakjes.

Allergenen Informatie

Voor dit wortelgebakjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven