Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Straciatella-kersencoupe recept
Straciatella-kersencoupe recept

Straciatella-kersencoupe


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de kersen uitlekken. Vang het sap op. Roer het puddingpoeder glad met 6 eetlepels sap. Breng de rest van het sap met 75 gram suiker aan de kook. Roer het aangemaakte puddingpoeder erdoor en laat ca. 1 minuut zachtjes koken. Voeg de kersen toe en laat afkoelen. Roer de mascarpone, de kwark, de geconfijte sinaasappel, de vanillesuiker en 100 gram suiker tot een gladde massa. Hak de chocolade grof en smelt hem au bain marie. Schenk de chocolade in een plastic zak en knip aan de onderzijde een puntje af. Spuit linten op de crème. Herhaal dit tot de chocolade bijna op is. Vul een coupe met kersen en 1/3 van de crème. Verdeel daarover de lange vingers op 2 na. Druppel het sap erover en vul de coupe met de rest van de crème. Garneer met kersen, lange vingers en munt.

Allergenen Informatie

Voor dit straciatella-kersencoupe recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven