Straciatella-kersencoupe

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Laat de uitlekken.
  2. Vang het sap op.
  3. Roer het glad met 6 eetlepels sap.
  4. Breng de rest van het sap met 75 gram aan de kook.
  5. Roer het aangemaakte erdoor en laat ca. 1 minuut zachtjes koken.
  6. Voeg de toe en laat afkoelen.
  7. Roer de , de kwark, de geconfijte , de en 100 gram tot een gladde massa.
  8. Hak de chocolade grof en smelt hem au bain marie.
  9. Schenk de chocolade in een plastic zak en knip aan de onderzijde een puntje af.
  10. Spuit linten op de crème.
  11. Herhaal dit tot de chocolade bijna op is.
  12. Vul een coupe met en 1/3 van de crème.
  13. Verdeel daarover de lange op 2 na.
  14. Druppel het sap erover en vul de coupe met de rest van de crème.
  15. Garneer met , lange en .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in pure chocolade
  • suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in pure chocolade
  • magere kwark en pure chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in mascarpone en magere kwark
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in mascarpone en magere kwark
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
390 kcal
19%3120 kcal
Vetten
32 g.
46%256 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
10 g.
11%80 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Straciatella-kersencoupe