Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Liefds parfait recept
Liefds parfait recept

Liefds parfait


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de noten en kersen klein. Laat de chocolade au bain marie smelten. Roer de eierdooiers, ei, 160 gram suiker en likeur door elkaar en mix het au bain marie tot een dik schuimig mengsel. Roer de gesmolten chocolade erdoor en laat het al roerend afkoelen. Klop de slagroom met 2 eetlepels suiker lobbig en spatel het door het chocolade-mengsel. Spatel de noten en kersen erdoor. Spatel het parfaitmengsel in een hartvorm en laat het 4 uur bevriezen. Haal de parfait uit de vorm en leg het op een bord. Halveer de passievruchten en lepel het vruchtvlees over het hart. Halveer de aardbeien en garneer het hart ermee.

Allergenen Informatie

Voor dit liefds parfait recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Liefds parfait heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 2 recensies

  • Je gebruikt rauwe eieren deze kun je ook met melk lobberig maken door het tot 80 graden te verwarmen zodat ze niet meer rauw zijn en dan er pafaitijs van maken.
    Henny57 gaf dit recept op 1 januari 2008 1 uit 5 sterren
  • Ja sorry ik had je recept niet goed gelezen, dus toch een 5 *****
    Henny57 gaf dit recept op 1 januari 2008 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven