Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Valentijns drankje recept
Valentijns drankje recept

Valentijns drankje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zorg ervoor dat alle dranken goed gekoeld zijn, dat zal het Valentijn-effect nog versterken. Schenk de gekoelde Wortegemse en de Amaretto in een karaf en voeg er de schuimwijn aan toe. Leg in elk glas een stukje vijg (of maraschino) en schenk het drankje hierover.

Serveersuggesties

Rizante en spumante zijn licht mousserende Italiaanse schuimwijnen. U vindt ze in uw supermarkt of bij uw wijnhandelaar. Dit drankje is heel bijzonder, want het heeft zowel een zoete als een bittere toets.

Allergenen Informatie

Voor dit valentijns drankje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven