Vruchtentaartjes

Ingrediënten

+ -
print

Voor de vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spatel
  • Oven
  • Zeef
  • Vormpje

Bereidingswijze

  1. Zeef voor het deeg de en in een kom.
  2. Roer de gemalen erdoor.
  3. Wrijf de erdoor tot het mengsel op broodkruim lijkt.
  4. Voeg de en toe en roer ze er met een spatel door.
  5. Meng vervolgens alles met uw handen tot een samenhangend deeg, wikkel in plastic folie en leg 30 minuten in de koelkast.
  6. Rol het deeg uit op een met berstoven werkvlak en bekleed er 12 diepe eenpersoonstaart- of briochevormpjes mee.
  7. Prik de bodems in.
  8. Druk een stuk folie in elk vormpje, vouw dit over de randen en bak de bodems 10-15 minuten in een op 200 graden C.
  9. voorverwarmde oven, tot ze licht goudbruin zijn.
  10. Verwijder de folie en bak de bodems nog 2-3 minuten.
  11. Laat ze afkoelen op een rooster en stort ze.
  12. Meng voor de vulling de en de (naar smaak) in een kom.
  13. Schep in elk taartje 1 eetlepel vulling en verdeel het fruit erover, bestuif met en serveer.
25
25
25

Variaties op Vruchtentaartjes

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Vruchtentaartjes
VariatieAantalGang
Vruchtentaartjes2Taart en gebak
Slanke vruchtentaartjes2Nagerechten
Bosvruchtentaartjes met ijs1Nagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • poedersuiker en poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en roomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, melk, roomkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker en poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
210 kcal
10%2520 kcal
Vetten
16 g.
23%192 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%156 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vruchtentaartjes