Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm sandwichrol voor buffet recept
Zalm sandwichrol voor buffet recept

Zalm sandwichrol voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd rondom de korstjes van het brood en snijd het brood in de lengte in 5 plakken van ca 1,5 cm dik en leg elke plak in de lengte op een stuk plastic folie. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Laat ze op keukenpapier uitlekken. Roer in een kom de ricotta met de zure room los en schep de blokjes zalm en tomaat, de uiringetjes en de kervel erdoor. Breng dit mengsel op smaak met zout en peper. Bestrijk de plakken royaal met het zalmmengsel. Rol de plakken brood met behulp van de plastic folie (begin aan de korte kant) stevig op tot korte dikke rollen waarin de vulling als een spiraal zichtbaar is. Verpak de rollen stevig in de folie en laat ze in de koelkast in minstens 1 uur stevig worden. Snijd elke rol in 4-5 plakken en leg ze dakpans gewijs op een schaal.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalm sandwichrol voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven