Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Choucroute uit de Elzas recept
Choucroute uit de Elzas recept

Choucroute uit de Elzas


Ingrediënten


9

Bereidingswijze


Voorbereiden: Pel ui en snijd deze in ringen. Bak ze goudbruin in hete boter. Voeg hierbij de zuurkool, de jeneverbssen, het laurierblad en de peperkorrels en smoor dit 4 minuten. Giet de bouillon erbij. Schil de appels en rasp ze grof. Bereiden: Meng de appelrasp en de witte wijn door de zuurkool en laat alles nog zachtjes 10 minuten stoven. Leg de beenham, de speklapjes en de worst op de zuurkool en laat alles in 15 minuten gaar stoven. Haal het vlees en het laurierblad uit de pan. Schep de zuurkool op een warme schaal en leg de vleessoorten erop. Serveer er aardappelpuree en plakken ananas bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit choucroute uit de elzas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Choucroute uit de Elzas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Waarschijnlijk lekker zuurkoolrecept, maar geen Elzasser recept. De choucroute stooft zo'n 5 tot 6 uur in Riesling met vele tenen knoflook en uien, plus een aantal specerijen en kruiden. Die zacht zuu... Lees reactie
    Han gaf dit recept op 2 maart 2012 5 uit 5 sterren
  • Ik heb met plezier dit recept klaargemaakt en heerlijk van gesmuld.
    Annie gaf dit recept op 9 november 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven