Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Noordwijkerhoutse kruidkoek recept
Noordwijkerhoutse kruidkoek recept

Noordwijkerhoutse kruidkoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rozijnen 2 uur wellen in warm water. Oven voorverwarmen op 150 graden C. Siliconen cakeblik behoeft alleen de eerste keer ingevet te worden. Moutstroop en melk in deegkom. Verwarmen in magnetron, niet verhitten! De cakemeel, alle kruiden, bakpoeder en zout in een kom mengen. Het zoetmiddel toevoegen met een lepel tot glad beslag roeren. Gewelde rozijnen erdoor. Het beslag in cakevorm scheppen en bakken in ongeveer 60 minuten. Tip: alle ingrediŽnten zijn verkijgbaar in de natuurwinkel in de Havenstraat te Noordwijkerhout.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit noordwijkerhoutse kruidkoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven