Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenshaas Bakonyi recept
Varkenshaas Bakonyi recept

Varkenshaas Bakonyi


Ingrediënten


Bereidingswijze


(Hongaars streekgerecht)

Zorg ervoor dat alle ingrediŽnten gesneden en wel klaar staan.
Bak de varkenshaas op hoog vuur rondom aan, doe haasjes in een ovenschaal en zet ze gedurende 30 minuten in een oven van 170 graden voor een mooi rosť eindresultaat. Bak in een wok als we de saus gaan maken gelijk de aardappeltjes.
Neem voor het maken van de saus dezelfde pan en gebruik het vet voor het aanbakken van de varkenshaas, voeg hier indien nodig wat extra boter aan toe doe het ui, paprika, theelepel suiker en bak dit glazig en laat het zacht worden voeg dan de knoflook en champignons toe, bak hierin nog even de tomaat mee en dan flamberen met wodka, afblussen met de kookroom, kneepje citroen en naar wens in laten dikken op een laag vuur.
Verdeel de salade over 2 borden, schep wat saus op en leg hier de in medaillons gesneden varkenshaas op, de gebakken aardappels erbij met wat peterselie.

Allergenen Informatie

Voor dit varkenshaas bakonyi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven