Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ananastaart recept
Ananastaart recept

Ananastaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de verkruimelde biscuitjes, bitterkoekjes en suiker door elkaar.
Smelt de boter in de magnetron.
Doe de koekkruimels door de boter, druk ze stevig aan in de met bakpapier beklede springvorm en laat hard worden in de koelkast.
Maak de banketbakkersroom volgens aanwijzingen op de verpakking en bestrijk de bodem met de room.
Doe vervolgens de ananas erop, eventueel kun je er nog gelei over doen, maar dat mislukte bij mij en garneer met de pistachenoten!
Een heerlijke combi van zoet, friszuur, bitter en zout!!

Allergenen Informatie

Voor dit ananastaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven