Ananastaart
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van WilB
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Magnetron
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Meng de verkruimelde biscuitjes, en door elkaar.
Smelt de boter in de magnetron.
Doe de koekkruimels door de boter, druk ze stevig aan in de met bakpapier beklede springvorm en laat hard worden in de koelkast.
Maak de volgens aanwijzingen op de verpakking en bestrijk de bodem met de room.
Doe vervolgens de erop, eventueel kun je er nog gelei over doen, maar dat mislukte bij mij en garneer met de !
Een heerlijke combi van zoet, friszuur, bitter en zout!!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Ananastaart41u
-
Recept
Ananastaart430m
Variaties op Ananastaart
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Ananastaart | 4 | Nagerechten |
Omgekeerde ananastaartjes | 1 | Nagerechten |
Ananastaartjes | 1 | Taart en gebak |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ananas en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bitterkoekjes kan sporen bevatten van noten en Allergie in pistachenoten
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 329 kcal | 16% | 1316 kcal |
Vetten | 29 g. | 42% | 116 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 11 g. | 4% | 44 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |