Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Apem Pisang (koekjes van banaan) recept
Apem Pisang (koekjes van banaan) recept

Apem Pisang (koekjes van banaan)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de tapeh fijn en prak de banaan.
Meng de maïzena met het rijstmeel, gist, suiker en zout en meng het
goed door elkaar.
Voeg de geprakte tapeh en banaan toe en mix dit goed.
Voeg beetje bij beetje de santen toe tot het een glad beslag.
Laat dit ca. 1 uur rijzen op een warme plek.
Voeg dan de baking soda toe en meng alles weer goed door elkaar.
Giet dit in de cakevormpjes en stoom het in ca. 15 minuten gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit apem pisang (koekjes van banaan) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven