Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appelbol recept
Appelbol recept

Appelbol


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven op 220 graden C. Laat het plakje bladerdeeg ontdooien. Roer de suiker, kaneel, rozijnen / krenten door elkaar. Schil de appel en boor het klokhuis uit. Zet de appel op het bladerdeeg en vul het holletje met het suikermengsel. Vouw het deeg eromheen (er mag geen appel meer te zien zijn). Zet de appelbol op een aluminium schaaltje. Maak de bovenkant nat met water. Zet de bol in de oven en bak hem in ongeveer 25 minuten mooi bruin. Strooi er wat suiker over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appelbol recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven