Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appelcrumble recept
Appelcrumble recept

Appelcrumble


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: Verwarm de oven voor op 200 graden C. of hete luchtoven op 180 graden C. Oké we gaan beginnen: Meng het zelfrijzend bakmeel met de suiker. Roer de klontjes boter erdoor en en wrijf het mengsel tussen je vingers tot het deeg een kruimelige structuur heeft. Meng de appels met de suiker en de kaneel en leg dit in een ovenschaal. Strooi de deegkruimels erover en druk het iets aan. Zet de ovenschaal ca. 30 minuten in het midden van de oven. Bak de crumble tot het deeg lichtbruin en krokant is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appelcrumble recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven