Appelcrumble met kaneelijs
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van tollertjes
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- De oven voorverwarmen op 190°C.
In een kom de appelschijfjes met basterdsuiker mengen. - In een grote kom , , kaneel en mengen.
- In een kleine kom het met de gesmolten mengen en door het bloemmengsel roeren.
- Neem de cocottes en verdeel de in 4 porties.
- Verdeel vervolgens het kaneelmengsel gelijkmatig over de .
30-40 minuten in de voorverwarmde oven bakken tot de bovenkant goudbruin en krokant is. - Indien de bovenkant te donker wordt de deksels op de cocottes plaatsen.
Neem 4 mooie dessertborden, plaats de cocottes op een bord, schep 2 mooie bolletjes ernaast. - Spuit een toefje (stijfgeklopt met wat en 1 zakje ) ernaast.
- Bestrooi het dessert met een weinig en serveer direct.
- ernaast.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gemberpeertjes met kaneelijs42u15m
-
Recept
Appelcrumble440m
-
Recept
Appelcrumble425m
-
Recept
Appelcrumble440m
-
Recept
Kaneelijs43u20m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- donkerbruine basterdsuiker, suiker, vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 438 kcal | 21% | 1752 kcal |
Vetten | 9 g. | 12% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 87 g. | 33% | 348 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 1 g. | 2% | 4 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |